Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Thursday, January 20, 2011

gambar menarik besama laptop(best moment with laptop)



kali ni aku nk korang sumer tgk  gambar2 laptop yg menarik bersama pemiliknyer dan juga orang ketiga..hehehehe.kire best moment with laptop la...ape tu..?? nk tau korang kene tgk la gmbar kat bawah ni..agak2 situasi yg berlaku di bawah ini pernah x korang alami...?????????
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya


















 psstt : huhuhu..ade ke macam ni...?????????

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

9 comments :

  1. haha..suka pic laptop dgn apple 2..bongeks je..

    ReplyDelete
  2. hahah,,yg tu jgn dibuat time bulan pose tau..hehe

    ReplyDelete
  3. hahahaha..nak sangat lappy apple tu..klaka!

    ReplyDelete
  4. hahhaaha..kemaruk nk pkai yg apple sgt...heheheh..ape pkai apple yg ori tu...

    ReplyDelete
  5. uihh sambil have sex pun boleh.. terbaek..

    ReplyDelete
  6. hahaha..tgh komen status tu...heheheh

    ReplyDelete
  7. ahahah..yg no 2 tu comel..tp yg paling best, laptop 'apple'..memang btul2 apple la tu..kehkehkeh

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews