Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Thursday, January 6, 2011

Hafiz AF7 kemalangan (3 foto) kereta rempuh pokok dan tiang eletrik



korang mesti kenalkan hafiz AF7...tipulah kalau korang x knl dgn dia...alaaaaa..yg juara AF7 ari tu la...ok2..berbalik pada post kali ni..hafiz af7 mengalami kemalangan jalan raya pada hari Isnin yang lalu di Lebuh Raya Penchala selepas dia baru sahaja selesai dari latihan untuk Anugerah Juara Lagu (AJL) .Hafiz AF7 bernasib baik kerana dia selamat dan hanya mengalami cedera ringan di bahagian kepala sahaja.. Buat peminat Hafiz AF7, anda jangan risau.. kerana Hafiz AF7 tetap akan berentap untuk final AJL tidak lama lagi ni..nak tgk gambar2 hafiz selepas kemalangan tekan jer read more
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya

Hafiz yang memandu kereta jenis Honda Accord telah menceritakan keadaan semasa kemalangan tu berlaku kepada media..
“Waktu kejadian berlaku, saya dalam perjalanan pulang ke rumah (Damansara) dari rehearsal untuk Anugerah Juara Lagu (AJL). Saya akui saya memandu sangat lagu waktu itu kerana ingin pulang ke rumah cepat. Ketika berada di lane laju tiba-tiba saya berdepan dengan kereta yang bergerak dengan sangat perlahan.”
“Bagi mengelak untuk terus berlanggar dengan kereta itu saya pun terus membuat emergency break dan memusing steering kereta dengan cepat. Tindakan itu telah menyebabkan kereta saya berpusing-pusing dan terus merempuh pokok dan tiang lampu jalan yang berhampiran. Dengan kuasa Tuhan, nasib saya baik kerana hanya bahagaian depan kereta sahaja yang berlanggar dan bukan bahagian tempat memandu.”

Hafiz AF7 kemudianya dikejarkan ke Hospital KPJ Damansara dan doktor mengatakan tiada kecederaan serius dialami cuma kecederaan dibahagian leher akibat hentakan yang kuat sahaja..

 psstt : tp hafiz ttp sempoi..x caya tgk  sini http://twitpic.com/3n6h42

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

6 comments :

  1. ya Allah,xtau pon dia accident
    AJL nak dekat dah

    ReplyDelete
  2. huu..baru tau ni..nasib baik x de ap2

    ReplyDelete
  3. nasip baik naik kete Honda klo produa abis dah la...ilang lah dari dunia...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews