Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Tuesday, January 25, 2011

'Happy' penaja utama The Red Worriors(9 foto)KOTA BHARU - Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA) mendapat suntikan penajaan daripada tujuh buah syarikat tempatan bagi mengukuhkan sumber kewangan mereka dalam mengharungi saingan Liga Malaysia musim ini.
tekan READMORE untuk lihat jersi dan baca seterusnyaPresiden KAFA, Tan Sri Annuar Musa berkata, tujuh syarikat terbabit ialah Al-Jabbar Group, Yusmira Trading, Sinar Harian, UMRO, Al-Hamra Group, TRW Station Sdn. Bhd serta syarikat prabayar Happy, sebagai rakan penaja rasmi Red Warriors.
"Saya gembira kerana pasukan bola sepak setiap negeri diberi kebebasan untuk mendapatkan tajaan. Jesteru, KAFA amat teruja dengan kerjasama yang diberikan oleh barisan penaja. Ia akan melonjakkan semangat pasukan Kelantan,'' katanya.


Beliau berkata demikian pada Majlis Menandatangani Program Penajaan Red Warriors 2011 di Pusat Dagangan Kelantan (KTC) di sini, semalam.
Kata Annuar, Happy bukan sahaja bertindak sebagai penaja utama pasukan Kelantan, namun membantu program pembangunan bola sepak di peringkat akan umbi negeri ini.

"Program tersebut merangkumi karnival bola sepak peringkat akar umbi, klinik bola sepak serta aktiviti yang boleh disertai peminat melalui program muat turun, khidmat pesanan ringkas (SMS),'' katanya.
Ditanya mengenai jumlah tajaan yang diterima Red warrios musim ini, Annuar enggan mendedahkannya.
Sokong Bia Bijok, Napok Bijok, Betindok Bijok, Main Bijok, Bijok Sokmo.....Gomo Kelate Gomo
sumber : kafa


psstt : sep kito gomo biar bijok.... 

Email NewsletterSmiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

No comments :

Post a Comment

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews