Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, January 14, 2011

jangan sangka gajah x pandai melukis



entry kali ni korang mesti x percayakan..hehehe..yer la..macam maner gajah boleh melukis..gajahkan x der tangan...tp korang jgn lupa...gajah ade belalai...belalainya lah yg menyebabkan gajah boleh melukis..hasilnya..amat menakjubkan...x percaya...jum bandingkan lukisan gajah dgn lukisan korang...manew lebih cantik..hehehhe
 tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnyer






 psstt : kalau aku konfom la kalah...aku manew pndai melukis...korang plak camner...???

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

6 comments :

  1. gajah pun tahu lukis ?
    nelly pun tak reti lukis .
    malu !

    =)

    ReplyDelete
  2. nelly- jangan malu...
    kite xsame ngan gajah..

    ReplyDelete
  3. wow another way to comunicate ngan gajah! best2..
    erm.. saya mcm paham... haaa.. dia kata saya sangat rindu pokok ni.. tp manusia dah tebang..
    haalaa.. sedih la ni bagi pihak gajah. sekian.

    ReplyDelete
  4. hhahahaaa.tau pon...inilah maksud sebenarrrrrrrrrrrrrrr...huhhu

    ReplyDelete
  5. ni dkt chiang mai kn? maesa elephant camp. sape nak pegi tgk pegi la..mmg amazing. ada byk2 gajah melukis. lukisan tu dorang jual for 2000 baht.

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews