Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, January 14, 2011

keindahan alam ciptaan ALLAH



korang da tgk bencana alam yg indah ????? ha...yg tu bencana alam...tp kali ni aku nk kongsi ngam korang ttg keindahan alam ciptaan ALLAH...sungguh indah pemandangan ini..aku sendiri pon x pernah smpai kat sini..hehehe..kalau la aku boleh pegi sane..konfom beribu aku amik gmbar...huhuu..jum tgk keindahan alammmmmmmm yg std indahhhhhhhhhh
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Pamukkale - Turkey
 
 
Ice Towers of Mount Erebus - Antarctica
 
 
Wulingyan - Hunan, China
 
 
 
Kasha Katuwe Tent Rocks - New Mexico, US
 
 
The Valley of The Moon - Argentina
 
 
 
Salar De Uyuni - Bolivia
 
 
 
Chapada Diamantina - Brazil
 
 
 
The Stone Forest - China
 
 
 
 
Fly Geyser - Neveda, US
 
 
 
 
Danxia Landform - China
 
psstt : maha suci ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHH



 
 

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

14 comments :

  1. maha suci allah yg menciptakan...
    indah sungguh indah..

    ReplyDelete
  2. saya teringin nk pergi tempat macam ni..satu hari nnti

    ReplyDelete
  3. subhanaallah....cntiknyew...
    bestnyew....nk pegi2...dpt pegi slah stu tmpt ni pun da ckup...kalo lah dpt......

    ReplyDelete
  4. Kebesaran ciptaan Allah...
    Allah maha besar maha kuasa..

    ReplyDelete
  5. tiada yang disembah melainkan Allah.. subhanallah. betapa besar penciptaanNya di muka bumi ini.. :)


    ReplyDelete

Share It

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews