Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Wednesday, January 26, 2011

keindahan bandar pada waktu malam(16 foto)



haluuuuuuuuu semuaaa...korang2...hari ni aku nk tunjuk gmbar2 keindahan bandar2 diseluruh dunia pd waktu malam...kire dilihat dr udara la...rugi kalau korang x tgk....amazingggggggggggg....dah2..aku x nak cakap bnyk korang tekan jer readmore dan lihatlah sendiri bandar2 ini pd waktu malam.
tekan readmore untuk lihat gmbar seterusnya
 
Anvers, Belgium

 

 
Athens, Greece



 
Cairo, Egypt

 

 

 
Chicago, Illinois

 

 

 
El Paso, Texas

 

 
Hong Kong, China

 

 
Houston, Texas

 

 

 
Las Vegas, Nevada

 

 

 
London, England

 

 

 
Madrid, Spain

 

 

 
Miami, Florida

 

 

 
Montreal, Canada

 

 

 
Phoenix, Arizona

 

 

 
Riyadh, Saudi Arabi

 

 

 
Seoul, Korea

 

 
Tokyo, Japan

psstt : sudah ku cari KL..x jumpaaaaaaa..hhehehhee

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

No comments :

Post a Comment

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews