Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Tuesday, January 4, 2011

kerja paling mencabar di dunia (11 foto)



konfom kerja ni paling mencabar..huhuhu....korang tau x keje ni keje ape...?????kalau korang nk tau kene tgk gmbar kat bawah ni...hehehe..aku rasa aku sendiri pon x dapat buat keje ni...korang pulak macam mane..???ade berani....????
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya










 psstt : apa nama kerja ni haa..?????

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

15 comments :

  1. bidan badak!!
    mahal gaji bekali nih!

    ReplyDelete
  2. hahahhaa......mahal sengotiiiiiiiii

    ReplyDelete
  3. uishhhhhh
    cm sumthing wrong jek? huhuhu

    ReplyDelete
  4. Eeeeewww, keje pe tu

    grrrrr

    xnak laaa


    jom komen sini

    wish me luck ya

    thanks

    http://officialaenlicious.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html

    ReplyDelete
  5. gilo paaaa...nk kijo gitu weii nnt..tobak kayo..haha

    ReplyDelete
  6. oh kije nie.. xsilap nak wat research pasal the next generation .. kan kan

    ReplyDelete
  7. skali masuk dpt 10k...hahhahahahhaa

    ReplyDelete
  8. Ni la namenye kajian. Diorang tengah kaji ysng kst dalam rahim(anak badak rasenye) badak tu rasenye.

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews