Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Thursday, January 6, 2011

ketam merokok(funny)smoking crabs



korang percaya x yg ketam pon boleh merokok...???..haaaa..aku ade bukti gambar tau...hahahhaa...tp bukan la merokok betul ketam2 ni..cuma ade la manusia yg biol ni letak rokok kat penyepit ketam itu..huhuhu..konon2 kreatif la..huhu..korang plak camner...??rase2 kreatif ker buang tabiat..???hehee
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya


















 psstt : hehehee...katakan tidak pada rokok walaupon kepada ketam

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

4 comments :

  1. haha..lawak gila..mana la dtg gmbr2 mcm ni..

    ReplyDelete
  2. hahaha :D
    adoyai~
    ketam ni boleh jadi model rokok syaz rase..
    kih3..
    kelakar la gambar tu..

    ReplyDelete
  3. hahahaa...tp ketam x boleh catwalk...crabwalk boleh kot....huhuu

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews