Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Monday, January 3, 2011

Khairul Fahmi bakal menjadi pemain Manchester United



korang x percaya ker ape aku cakap ni...???????  ni bukan cakap2 kosong oleh aku...tp...ini adalah kata2 dr Sir Alex Ferguson sendiri iaitu pengurus Manchester United...haa...tidak mustahil kalau suatu hari nanti khairul fahmi che mat yg menjadi wira kelantan dan juga malaysia akan menggantikan penjaga gol veteran Manchester united iaitu Van Der Sar yg telah mengumumkan akan bersara tidak lama lg...nk baca ape yg Sir Alex ferguson cakap..???tekan read more
tekan READ MORE untuk baca dan lihat gambar seterusnyer
ini adalah petikan daripada laman web rasmi Manchester united....

Setelah dua jam, pasukan Malaysia memenangi AFF Suzuki Cup melawan Indonesia pada Glaro BungKarno, Sir Alex Ferguson sebagai pengurus Manchester United hendak menggunakan Khairul Fahmi untuk menggantikan Van Der Sar.
Khairul Fahmi adalah salah satu watak penting dalam kejayaan Pasukan Malaysia di AFF Suzuki Cup 2010. Kejayaannya dalam menjaga gawang Malaysia dari serangan Indonesia di minit awal permainan menarik pengurus Manchester United. Sir Alex Ferguson mengatakan "dia adalah salah satu kiper terbaik yang pernah dihasilkan, dan jika diberi kesempatan dia boleh menjadi deretan Buffon, Cassilas dan Van Der Sar.

"Van Der Sar merupakan salah satu kiper terbaik yang pernah kami miliki, tetapi ketika ia mengatakan keinginan untuk bersara, kita memerlukan seseorang yang boleh menjaga gawang dan dia (Khairul Fahmi) adalah calon terbaik yang kita miliki untuk saat ini" kata Sir Alex Ferguson.
 kalau korang x percaya korang tgk sendiri kat laman web  manutd.com

berbanggalah kita rakyat malaysia jika keinginan sir alex ferguson ini menjadi kenyataan dan tidak mustahil kerana manchester united juga memiliki pemain asia yg berjaya di kelab itu iaitu park ji sung dan sorang lg khairul fahmi(insyaALLAH)..hehehe....
Biodata Khairul Fahmi :

tempat lahir : Kota Bahru, Kelantan
tarikh : 7 Januari 1989
posisi : penjaga gol
kelab : Kelantan (2009 - kini )
negara : (2010 - kini )
cuma yg menjadi tanda tanya disini..adakah laman web itu adalah laman web rasmi manchester united yg benar..???? kerana laman web yg rasmi ialah www.manutd.com
semoga berita itu benar...huhuhuhu
 
psstt : UPDATED--->>> laman web itu palsu..huhuhuuuuuuu

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

16 comments :

  1. boley caye ke dgn website mu tu? diarg kate tu web tiruan...?

    ReplyDelete
  2. tanyer ler peminat MAN U yg tu tiruan ker x..??????

    ReplyDelete
  3. amin jela..dia memang terrer pun..

    ReplyDelete
  4. tapi rasanya website ni http://www.manutd.com/en.aspx baru website man u yang btol..hurm..

    ReplyDelete
  5. tp kan cbe fikir blik... klu web tu palsu la kan... sape yg dalangye buat cerita palsu tu.. pe motif die...

    ReplyDelete
  6. yaye-na, tu pon blum tentu web betul.. byk web yg seaka- akan mcm MU... serupe je smue klu skali tgk... kne call tnye MU pnye office bru tau web mne btul... kah3

    ReplyDelete
  7. huhuhu..apa2 pon kalau laman web ini palsu..sekurang2nyer khairul fahmi popular kerana dikaitkan dgn kelab yg begitu besar...huhuhu..calang2 org jer yg boleh dikaikan dgn kelab man utd ni...hhehehe

    ReplyDelete
  8. cepat sangat kau kena tipu,..padahal tu bukan laman web rasmi man utd,...khairul fahmi mmg terer tp dia tak layak lagi main kat epl tu,...

    ReplyDelete
  9. Machangster United kot

    ReplyDelete
  10. kelab sriwjiya fc kottt yg lamar... memandai je kate mu..

    ReplyDelete
  11. wateva la korang
    tp yang pasti khairul fahmi 2 memg handsome
    hehehe

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews