Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Saturday, January 1, 2011

koleksi kotak pos yg unik(60 foto)



korang tau x ape itu kotak pos..???kalau peti pos..?????..heheh..peti pos yg ade kat pejabat pos tu...kotak pos pulak yg ade kat pagar umah kiter...alaa yg posmen masukkan surat tu la...kotak pos korang berbentuk ape...?????selalunyer kat malaysia kotak pos berada skali ngam pagar umah kita..tp,kat negara barat...kotak pos diorang unik2 tau...macam2 jenis yg ader.....korang nk tgk x..??????
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya



























































 psstt : stakat ni kat malaysia aku belum jumper lg yg camni...korang pernah jumpa x..???

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

5 comments :

  1. hahaha klakar... cntik2.. blik nk wat satu la kt umah..:)

    ReplyDelete
  2. hahahhahaha...nati cakap yer umah area manew...nk curik...hehhehehhee

    ReplyDelete
  3. mencabar jugak keja posmen ni ek..yg camouflage tu lagi la xperasan itu post box..huhu..thanks for sharing

    ReplyDelete
  4. huhuhu,,,posmen pon byk kali cari kotak pos...huhuhu

    ReplyDelete
  5. huhuhu,,,posmen pon byk kali cari kotak pos...huhuhu

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews