Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Monday, January 3, 2011

koleksi rambut aneh(amazing hair)



korang da tgk rambut yg kreatif ini rambut muka ...????? haaaaaaaa, kali ni aku nk share ngam korang rambut yg pelik2 plak....hehhehe..macam2 la mat2 saleh ni punyer kreativiti..sampai da jadi buang tabiat pon ade...huhuhu...tp bg korang yg da nk kawen,jgn amalkan berambut begini...nanti bkal mertua cancel plak...huhuhuhuhuhu....jum tgkkkkkkkkkkkkkk....
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnyer















psstt : hhahahahaha...rambut yg gilaaaaaaaaaaaaaaa

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

10 comments :

  1. erkkk...papejela diorang nih...hehe

    jom berTEPAK HARAPAN at my blog! :)

    ReplyDelete
  2. Haisssyyy.. mcm2 peten la diorg nieh.. :)

    ReplyDelete
  3. macam2 gaya ada.
    hehe. yang pacak2 tu, lepas mandi, terus rosak hehe

    ReplyDelete
  4. hahaha..yang last tu janggut yg amazing kot..haha

    ReplyDelete
  5. hhahahaha...brezeeeeeeeeeeeeeee kaler..

    ReplyDelete
  6. rambut baby paling atie suka!

    ReplyDelete
  7. ye ke...nanti jgn lupa wat kt baby atie ek....hehhe

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews