Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Tuesday, January 11, 2011

koleksi tandas sepanjang zaman



hahaha...ape la punyer tajuk entry...sebenarnya aku x tau ape nk tulis kat tajuk tu...tp aku nk korang lihat koleksi2 tandas terbaik kot kat seluruh dunia....huhuhu...dr yg klasik hinggalah ke yg moden...jum tgk tandas2 terbaik ni
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya









 psstt : hahahhaa...jadi x nk buang air ni...???hahaa

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

6 comments :

  1. ish~ membuang di khalayak ramai mueheheheh

    ReplyDelete
  2. yg ada computer tu best.. boleh update blog sambil2... hahahahhahahaa;p

    ReplyDelete
  3. haha..tandas tepi gunung tu..bleh ke? macam xjd je..hehehe

    ReplyDelete
  4. hahahhaaaa...ni zaman purbakala kot..ahaha

    ReplyDelete
  5. yg ada tepon 2 best..leh koling2 tym buang hajat..hahaha

    ReplyDelete
  6. hahhaa..sempat lg kolim2 ek...hehee

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews