Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, January 7, 2011

lelaki gemuk dan kerusinya di pantai(6 foto)



biler tgk jer gambar ni terus aku ketawa...haahhahhahaa....da tau badan dia besar cari la kerusi yg  besar skit..ni tidak, siap suruh awek plak supaya tolak dia..huhuhu...maluuuuuuuuuuuu beb..awek tuuuuuuuuu..huhuhu......korang nk tau x ape kesudahan gambar ini..adakah kerusi itu patah,atau kerusi itu terbalik atau munkin juga kerusi itu melekat di badan fat guy ini.....nak tau jum tgkkkkkk
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya





 psstt : len kali bawak tikar jer.....x payah kerusi2....huhuu

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

8 comments :

  1. kesian pon ada gak.. huhu kena masukbiggest looser ni

    ReplyDelete
  2. hahahhahaa...amazing race konfom kalohhhhhhhhh

    ReplyDelete
  3. tengok pada yg dtg mmbantu, untung jga dia yerr... heheh.

    ReplyDelete
  4. pergh...aweks nk mletop je..bdan gedabak xhengat

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews