Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Sunday, January 23, 2011

manusia terkecil di dunia...????(9 foto)



kali ni korang sumer boleh tgk beberapa keping gmbar manusia terkecil di dunia..tp aku x dpt la informasi ttg gmbar ni..aku rasa ade lg org yg lebih kecil dari dia..huhuhu...apap2 pon jum la kita layan gmbar ni dulu...nanti da jumpa manusia terkecil di dunia konfom aku post...hehehehe..
tekan READMORE untuk lihat gmbar seterusnya









 psstt : keciknyerrrrrrrrrrr

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

15 comments :

  1. eh...die ni yg belakon dlm citer burung tu kan? alaaa...lupe plak tajuknye...

    a'ah, comel...hehe :)

    ReplyDelete
  2. mmg comel mcm patung.. agk2 umo dy bp ye??

    ReplyDelete
  3. hehhe..yg tu la x jumpa dok cari...waaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. comeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...:D

    ReplyDelete
  5. ade blakon lam cta EEP! kt astro ceria dlu,,

    ReplyDelete
  6. pnya suami nggak tuh,kira'' bagaimana

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews