Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Tuesday, January 25, 2011

Pelajar histeria jilat darah sendiri dan cuba terjun bangunan



TEMERLOH - Para pelajar dan guru Sekolah Menengah Kebangsaan Abu Bakar di sini semalam melalui detik seram dan cemas apabila bukan saja terkejut dengan serangan histeria terhadap seorang pelajar perempuan malah menyaksikan cubaan membunuh diri oleh pelajar itu.
tekan READMORE untuk baca dan lihat gmbar seterusnya
Selain gempar dengan tindakan pelajar tingkatan tiga pada pukul 8.30 pagi itu, lebih 1,000 pelajar termasuk kakitangan sekolah itu juga merasa seram menyaksikan bagaimana pelajar itu menjilat darah di tapak tangannya yang luka dipercayai terkena cermin tingkap.
Kejadian berlaku apabila mangsa yang berada di dalam kelasnya yang terletak di tingkat dua bangunan itu tiba-tiba menjerit-jerit mengatakan dia hendak terjun dari kelasnya yang mempunyai ketinggian lapan meter itu.

Lebih cemas apabila mangsa kemudian dapat melompat ke balkoni melalui tingkap kelasnya selepas setengah jam menjerit-jerit.
Keadaan bertambah kecoh apabila mangsa berlari-lari di sepanjang balkoni itu sebelum berdiri di hujung balkoni sambil mendepakan kedua-dua belah tangan.KOSMO

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

7 comments :

  1. kat sekolah anak saya pun ada kes histeria sejak minggu lepas lagi, yg kena tu pulak kawan sekelas dia, tahun lalu minggu terakhir persekolahan pun ada jadik gak, tp lg teruk samapai semua pelajar kena balik, dan panggil askar takeover sekolah tu( sekolah dlm kem). seram betul...cikgu siap pesan, lepas asar jgn pg toilet sbb kat situ la selalu ganguan bermula

    ReplyDelete
  2. same kes mcm kt skola aku dulu, budak tu la histeria paling gnas dan suke lompat2 dr tmpt tggi, bila dia histeria kene kurung dlm bilik n kene de org jage luar pintu. tgga pun dia tak berlari turun tp terus lompat2. nseb bek dia tak sempat terjun dr tgkt 3. yg seram dia gelak mngilai nk pergi kubur. huhu.

    ReplyDelete
  3. seramm nih . hahahaha . aku knl sgt skolah ni der ...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews