Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Saturday, January 15, 2011

pink girl VS blue boy



korang tau x ape maksud tajuk entry aku ni...????hehehe..buka citer fighting tau..power rangers pom bukan...tp ini cerita ttg budak lelaki yg suka warna biru menentang budak perempuan yg suka warna pink...hahahaha..aku ade gambar2nyer..korang yg jadi juri...korang pilih..sape yg menang...blue boy or pink girl...???????
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
















 psstt : saper yg menanggggg...............?????????????

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

19 comments :

  1. saya rasa nak gila tengok bilik yg penuh kaler pink tu , sukanyaaaaaaaaaaa!!

    ReplyDelete
  2. nape asal 'blue' je mesti boy ? HAHA !!

    ReplyDelete
  3. aduh,,pening tgk kalau warna same je..xmenarik la.. sikit2 sudehh.. hehe

    ReplyDelete
  4. blue la menang..ahhahahhahah..hidupppppppp boyyyyyyy

    ReplyDelete
  5. gilo arhh..
    sapo la gilo kaler gni..
    xleh hidup aku gni..haha

    ReplyDelete
  6. waaaaaaaaa manewww aciiiiii..biru gak yg menanggggg..huhuhuu

    ReplyDelete
  7. HAHHA...cey cari kale lak..asek pink aje..rimas..hhhaha

    ReplyDelete
  8. tgkkkkkkk..kan biru menang..hehehehee

    ReplyDelete
  9. suker nye~ nad suke tgk yg biru tuh! mase kecik2 rajin la gak kumpul biru2 ni tp xderla sempat nk amik gambo bagainye kan..ape2 pon memng biru tetap dihati! opz! nad bukan laki okeyh!huhuhu

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews