Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, January 21, 2011

seni di atas jalan raya



korang pernah x tgk orang melukis diatas jalan..???? yg ni bukan vandalisme.. tp dikira seni kot..huhuhu..tp mmg kreatif la orang yg melukis ni...kadang2 kita akan tertipu..ingatkan ade lubang di atas jalan tu tp hanyalah lukisan..disini aku sertakan gambar dari mula2 diorang lukis sampai la siap lukisan itu..jum tgk...amazing bebbbbbbbbb
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya











 psstt : macam real kan...???????

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

5 comments :

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews