Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Saturday, January 15, 2011

seni menggunakan lalat



korang pernah main dgn lalat x...???aku pon x pernah...menatang tu nak pegang pon susah...huhuhu...kalau senang nk pegang pon aku x main...kotorrrrrrrrrrr...huhuh...tp..dalam kita dok kate lalat ni kotor..ade juga yg sanggup menggunakan kekreatifan diorang dgn lalat ni..x percaya...jum terjah dan tgkkkkkkkk
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
















 psstt : macam2....huhuhu

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

5 comments :

  1. mesti sume lalat 2 dah kene ridsect bagi mati keras dolu . HAHA ~

    ReplyDelete
  2. hahaa.. guling2 gelak daaaa nie..~~

    suke lalat men gitar.. laawa2.. huhu

    ReplyDelete
  3. hahahhaa...suke jer..jgn jatuh hati plak....hahaha

    ReplyDelete
  4. eh2. lalat ni lagi comel dari lalat terbaru. :D

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews