Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Saturday, January 22, 2011

seni menggunakan pensil(amazing pencil)



korang2...korang mesti tgk gmbar ini..mmgggggggggggg amazing dan kreatif...aku salute la sape yg buat ni...korang tau nape...sebab bukan senang nk buat macam ni,,perlukan kesabaran,ketelitian dan juga kemahiran...huhuhu..yer la cuba bayangkan kalau sikit lg nk siap buatnyer pensil tu patah...meraung la beb...itu kalau aku..hehehehehe...apa2pon..jum la korang tgk....amazingggggggg pencilllll
tekan READ MORE untuk lihat gambar seterusnya















 psstt : camner korang rasa...agak2 korang boleh wat x macam ni..????aku konfom x leh..hhhu

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

8 comments :

  1. cool! ni kalau nak beli ni mesti beratus!
    sbb macam susah nak buat ouww..

    ReplyDelete
  2. tau pon..ni x der org jual...koleksi jer...ahhahhahha

    ReplyDelete
  3. sempoi gler weh...! truja org tgk huhu. tgan seni tol, npe la tgan org ni xbseni haha

    ReplyDelete
  4. geram je tgk....cm nak amik simpan bawah katil.... :p

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews