Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Sunday, January 23, 2011

situasi pelik di mesin ATM(15 foto)



korang mesti knl dgn mesin ATM kan..?????amatlah tipu jika korang x knl..huhuhu..alaaaa mesin cucuk duit tu...tp ape yg aku nk ckap disini ape yg pelik sgt dgn mesin ATM ni..???haaaaaa sebab tu la korang kene tgk gmbar kat bawah ni..barulah korang tau ape yg aku ckp td...hehee..aku sendiri pon belum pernah mengalami situasi seperti berlaku dlm gmbar kat bawah ni...korang plak camner..???
tekan READMORE untuk lihat gmbar seterusnya














 psstt : bila la nk berlaku kt aku situasi macam ni..heheheehee

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

22 comments :

  1. hahaha! yg no 6 tu kelakar.. :D

    ReplyDelete
  2. hahaha...nati ku pegi kutip...hehe

    ReplyDelete
  3. aii siap duduk bersila lg...huhu

    ReplyDelete
  4. siap bukak bju smate2 nk cover mesin atm..hahaha

    ReplyDelete
  5. kut ye pon nk amek duit, qada' la hajat dulu..duit x lari ke mane.. haha!

    ReplyDelete
  6. hahaha..yg tu kene tanyer tuan empunya diri....hehehe

    ReplyDelete
  7. btol dah tu...
    untuk keselamatan..
    malaysia kena ada gni..

    ReplyDelete
  8. btol dah tu...
    untuk keselamatan..
    malaysia kena ada gni..

    ReplyDelete
  9. atm CHASE mmg utk superhero je kot..1st supermen 2nd batmen..klu kuar cam atm last tu..selamt la duit dlm tu..ciap ader timing lg soh solve.

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews