Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Monday, January 17, 2011

telinga terpanjangggggggg...(11 foto)



korang pernah tgk x telinga yg panjang...????ala...yg terjuntai-juntai tu...huhuu...hehee..berbalik pd post kali ni..aku nk share ngam orang sumer ttg wanita iban yg mempunyai telinga terpanjang..da jd tradisi kat saner simpan telinga macam ni..hehehhehe...jum2 tgk
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya










 psstt : panjang x...?????

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

6 comments :

  1. panjangnya . . macam nak putus je tengok . .

    ReplyDelete
  2. ini merupakan tradisi masyarakat kaum orang ulu di sarawak..sila hormat.. :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews