Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Thursday, January 27, 2011

top 10 fesyen rambut pelik ahli sukan



korang da tgk macam2 rmbut yg ade stail pelik2 kan..tp kali ni aku nk tunjuk rmbut yg pelik2 gak tp bukan org biasa yg mengenakanya tp ahli2 sukan yg terkenal..huhu..diorang pikir dgn wat rmbut camni rmai la fan2 diorang tiru kot...huhuhu..tp mmg lucu la...jum tgk..disini ade 10 senarai rmbut pelik ahli sukan..kita mula dgn no 10 yer..dan sape yg no 1....?????????
tekan READMORE untuk lihat gmbar seterusnya









 psstt : laaa..tiger wood rupanyaaaaaaa no 1...ahhaaha

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

6 comments :

  1. pergh amazing macam2 dan unik
    hehe cube buat cmtu ade beran hehee

    ReplyDelete
  2. mahukan yang lebih menarik dan pelik?

    http://petai.my/2010/05/koleksi-rambut-aneh-anda-bagaimana/

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews