Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Thursday, January 6, 2011

vandalisme di mesin ATM



aku rasa kat malaysia belum ade lg kes yg macam ni...yer la sebab aku belum jumpa lg manew2 mesin ATM kat malaysia yg diconteng dengan kreatif begini..hehehe...tp x mustahil jika suatu hari nanti akan berlaku kat malaysia..hehehe.jika pak guard2 yg jaga bank tidoooooooooo...ponteng keje la tu..dah2..cakap banyak x guna..jum la tgk seni graffiti yg ade kat mesin ATM...lawaaaaaaaaa
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya













 psstt : esok kita pakat buat ramai2 yer....hahahaahaa

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

2 comments :

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews