Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Monday, February 28, 2011

seni menggunakan pensil 2(12foto)

haaaa...seni kembali..hehehhee...da tgk seni menggunakan pensil ...??? itu guna mata pensil...kali ni guna batang pensil plak..heheheh...seni2....apa2 pon boleh buat tau..yg penting otak kene kreatif...betul x..???jum tgk kekreatifan seni ini
tekan READMORE utk lihat gmbar seterunya
Read more ...

semak saman anda disini cara online

sekarang dunia hanya di hujung jari anda,,apa saja yg anda inginkan pasti akan diperolehi melalui hujung jari anda..maksudnya..internet...apa saja kita boleh search melalui internet.dan disini juga aku ade link yg mana anda semua boleh semak saman anda melalui internet secara percuma..tetapi anda tidak boleh membayarnyer disini..semak jer tau..
tekan READMORE untuk menyemak saman anda
Read more ...

koleksi gambar kreatif sepanduk penunjuk perasaan di mesir(40foto)

masih ingat lagikan ttg pergolakan di mesir..???? berita yg hangat sekali tau smpai pelajar malaysia yg berada disana pon terkena tempiasnyer..berita ini telah menggemparkan dunia dimana pemimpin mereka digulingkan oleh rakyatnya sendiri..tapi ape yg cuba aku paparkan disini..???haaa..aku ingin kongsi dgn korang kekreatifan penunjuk2 perasaan ini dalam penulisan mereka yg menghentam pemimpin mereka,,jum tgk
tekan READMORE utk lihat gmbar seterunya
Read more ...

bergurau dengan cara bodoh.hhahaha..sakit tuu

hahahaha..jangan amalkan yer...nanti x der orang nk kawan...huhuhu
psstt : mesti sakitkan...hahhahahah
Read more ...

terperangkap dalam bilik,ibu dan anak mati terbakar(3foto)

KEPONG: Malang tidak berbau apabila seorang ibu dan anak perempuannya ditemui mati dalam bilik berikutan gagal keluar dari rumah yang terbakar di Taman Sri Sinar, di sini, pagi semalam, biarpun suaminya pengerusi sukarelawan bomba di Jinjang, di sini.
tekan READMORE utk baca dan lihat gmbar seterusnya
Read more ...

gambar2 anjing terhodoh dan terngeri(16foto)

jum tgk gambar2 ngeri plak...ehehhe..tp bukan gmbar mayat or org eksiden tp gambar2 anjing yg terhodoh di duniaaaa..hahaha..betullllll..mmg hodoh dan ngeri la muka anjing2 ni...x percaya...tgk la kat bawah ni..
tekan READMORE utk lihat gmbar seterunya
Read more ...

Sunday, February 27, 2011

amazing superbike

kali ni jum kita sumer tgk gambar superbike yg giler ni.hahaha..aku ingat x boleh bergerak superbike ni tp rupa2nya boleh bergerak dan dinaiki..huhuhu,,,canggihhhhhhhhhhhhhhhhhhhh siotttttt..hahahahahaha..kreatif pon ade...jum tgk
tekan readmore utk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

funny parking fails(22 foto)

korang sumer mesti pernah drive kan...????hehee..camner gaya korang parking kete..?? pernah x kantoi...??x pon pernah x pegi cium kete lain...hehhehe..disini aku nk share ngam korang kelucuan parking yg fail oleh mat saleh..hahahha..mmg gilerrrrrrrrrrrr la
tekan READMORE utk lihat gmbar seterunya
Read more ...

jum bermain dengan wang kertas(34foto)

korang pernah x melukis ker conteng ker kat duit kertas korang...????huhuhu..kalau aku konfom x conteng la..hehehe..duit tuuuuuuuuuuuuu.....huhuhuu..tp mat2 saleh ni mmg giler...diorang selamber jer conteng kat muka presiden tu..huhuhuhu..macam x der nilai jer duit tu...hahaha..jum tgk
tekan READMORE utk lihat gambar seterunya
Read more ...

Gaddafi sedia guna senjata biologi


TRIPOLI 25 Feb. - Pemimpin Libya, Muammar Gaddafi tidak akan teragak-agak untuk menggunakan senjata biologi dan kimia apabila semakin banyak kawasan di negara ini jatuh ke tangan penunjuk perasaan antikerajaan.
Bekas Menteri Kehakiman, Mustafa Abdel Galil memberitahu stesen televisyen Al-Jazeera, Gaddafi memiliki senjata tersebut dan tidak akan keberatan untuk menggunakannya ke atas penduduk awam.
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya dan baca



Read more ...

Penuntut Malaysia terkandas di Libya

KUALA LUMPUR: Lima pelajar Malaysia, termasuk seorang wanita dilaporkan terkandas di Tripoli, Libya dan gagal dibawa keluar dari zon bergolak itu dalam operasi memindahkan 131 rakyat negara ini semalam selepas gagal mendapatkan semula pasport mereka yang dikatakan disimpan pihak universiti masing-masing.
tekan READMORE utk baca dan lihat gambar seterusnya
Read more ...

Saturday, February 26, 2011

apabila sudah gila berinternet,begini la jadinya(25foto)

waa..aku bawu balik dr program yg dianjurkan oleh kolej aku...letih woo...tu yg x updated semalam..tp ari ni aku nk korang sumer tgk plak bagaiman terjadi bila dah terlalu gila nk berinternet atau on9..huhuhu..jum tgk koleksi gmbar2 yg melucukan ini..
tekan readmore utk lihat gmbar seterusnya


Read more ...

Thursday, February 24, 2011

akibat kempunan hendak bermain snooker(5 foto)

hahahahhahahaaa..ape la..mmg sungguh melucukan la gambar ni..aku pon x tau nk cakap ape..ade ke main snooker macam ni..hahhaa..kesian pulak aku tgk...jum kite tgk sama2 plak
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya
Read more ...

apabila manusia diATTACK oleh animal(16foto)

korang jgn ingat korang boleh buli haiwan tau..huhuhu..mentang2 la haiwan tu binatang..ehh betul aper..hahaha..ini aku ade bukti bila haiwan mengamuk..manusia pon lari tau...macam2 la dunia ni..jum kita tgk reramai..konfom kelakar biler haiwan menyerang manusia
tekan READMORE utk lihat gmbar seterunya
Read more ...

Pelakon lelaki popular dicekup JAIS

HULU KLANG - Seorang pelakon terkenal bersama dua rakan serumahnya ditahan oleh Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) setelah didapati bersekedudukan dengan dua wanita di tingkat 13 sebuah kondominium di Bukit Antarabangsa di sini semalam.
Pelakon berusia 30-an bersama dua lelaki dan dua wanita itu ditahan selepas didapati dalam keadaan mencurigakan serta tidak mempunyai sebarang ikatan muhrim.
Menurut sumber, tiga anggota penguat kuasa JAIS dan tiga anggota polis telah menyerbu rumah berkenaan pada pukul 6.45 pagi selepas menerima aduan daripada orang awam.
"Serbuan dilakukan setelah polis menerima maklumat terdapat beberapa individu dalam rumah melakukan perkara tidak bermoral dan mencurigakan," katanya di sini semalam.kosmo
Read more ...

Wednesday, February 23, 2011

bergurau dengan cara bodoh.hahhaa funny

hahahhaa..ni kalau aku yg kene komfom mengamukkkkkkkk hahahahhaha
psstt : hahahahahhaha,,,giler punyer oranggggg
Read more ...

ade ker alat tulis yg macam ni..????

hahahhaha..sebabtu la budak2 da makin pandai skrng
psstt : ishhhhhhhh..................
Read more ...

ulama Syeikh Qaradawi mengeluarkan fatwa harus bunuh presiden libya

Dalam satu kenyataan yang dikeluarkan kepada Stesen TV Al-Jazeera Dr. Yusuf Al-Qaradawi  mewajibkan agar Gaddafi dibunuh dan ianya adalah jihad. Fatwa terbaru beliau ini dikeluarkan rentetan daripada laporan yang menyatakan bahawa Gaddafi melancarkan serangan dengan menggunakan jet pejuang untuk untuk mengebom mereka yang terlibat dalam demontrasi yang berterusan di Libya sekarang.
tekan readmore utk baca ttg protes libya dan lihat gambar seterunya
Read more ...

Tuesday, February 22, 2011

alat sulit hangus akibat kencing di atas arus eletrik

malang menimpa seorang lelaki dari texas ini apabila dia hampir kehilangan anggota sulitnya akibat dari kencing di atas arus eletrik.alat sulitnya hampir 80% hangus setelah terkena kejutan eletrik..huhuhu..sungguh ngeri beb..kepada kaum2 lelaki sekalian, aku nasihatkan agar kalau nk kencing tu periksa la dulu kawasan anda hendak membuang hajat tu..selamat ker tidak, x pon kencing jer dlm toilet konfom selamat..huhuu
tekan READMORE utk lihat gambar seterunya
Read more ...

koleksi gambar ketika peragut mati tertongeng dalam longkang(17 foto)

AMPANG: Seorang peragut yang kelam-kabut melarikan diri sejurus meragut beg tangan seorang wanita, terbunuh manakala rakannya parah selepas motosikal dinaiki merempuh kereta mangsa yang ketika itu nekad mengejar penjenayah terbabit di Taman Mega Jaya, Bukit Teratai di sini, semalam.
tekan readmore utk baca dan lihat gambar seterunya
Read more ...

Allahyarham Sudirman dalam kenangan

Hari ini 22 Februari 2011, genaplah 19 tahun pemergian Allahyarham Sudirman Hj Arshad. Seorang penghibur berbakat yang tiada tolok bandingnya. Perginya meninggalkan kesan yang cukup mendalam buat peminat-peminatnya dan juga seluruh rakyat Malaysia. Penghibur Terbaik Asia ini sememangnya sangat berbeza dengan penyanyi-penyanyi yang ada sekarang ini. Allahyarham berada di kelasnya yang tersendiri. Nyanyiannya menusuk kalbu, lahir dari dalam jiwa dan penuh dengan penghayatan. Beliau adalah penghibur nombor 1 Malaysia, dulu, kini dan selamanya sehingga pernah digelarkan sebagai Elvis Malaysia
tekan READMORE utk lihat gmbar dan baca seterunya
Read more ...

Anak Ayah Pin antara pelajar cemerlang STPM Terengganu

KUALA LUMPUR 21 Feb. - Anak Arifin Mohamad atau 'Ayah Pin' adalah antara 12 pelajar cemerlang dalam peperiksaan Sijil Tinggi Pelajaran Malaysia (STPM) di Terengganu.
Mohd Khairul Adhar Arifin, 20, pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Payong, Hulu Besut, memperolehi 4A dalam mata pelajaran Pengajian Am, Seni Visual, Bahasa Melayu dan Sastera.
tekan READMORE utk lihat gambar dan baca seterusnya
Read more ...

Monday, February 21, 2011

gambar menarik baby ketika tido di tempat yg salah(20 foto)

waaaaaa..tgk jer gambar ni mesti aku tersenyum...macam2 gaya baby ni tido..bukan gaya jer tau..macam2 tempat pon ade.keletihan la tu akibat bermain sana sini...tu yg agak melucukan tu..jum terjah gambar baby yg kelakar ni..
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya
Read more ...

aduhhh sakitnyer kene cucuk

hahaha,.over la budak ni...
psstt : BCG ker ni..?????
Read more ...

keLUCUan dan keLUCAHan bersukan(23 foto)

dunia sukan juga x boleh lari dari masalah ini..hehehhe..masalah ape..??masalah apabila gambar di snap dalam keadaan yg tidak diingini..huhuhu..korang x paham..????nak paham tgk la gambar2 kat bawah..huhuhu..lucah dan lucu
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya'
Read more ...

kambing lintas jalan guna jejantas

hahahahhahahaa,,patut dicontohi oleh penternak2 sekalian
psstt : ikut peraturan ni....hahahaha
Read more ...

Sunday, February 20, 2011

lamborghini buatan sendiri dari china(amazing lamborghini)

akibat daripada kempunan utk memiliki sebuah kereta lamborghini, seorang lelaki dari china iaitu Chen Jinmiao telah mereka dan mencipta sebuah kereta lamborghini miliknya sendiri..huhuhu..sungguh kreatif lelaki ini..masa yg diambil untuk menyiapkan lamborghini versi china ini ialah lebih kurang setahun dan semua alat2 untuk menyiapkan kereta ini adalah dari idea mamat ni..jum tgk gambar kereta dia ni
tekan READMORE utk lihat gambar seterunya
Read more ...

apa yg budak tu sedang lihat..???

waaa..giler punyer budak ni..
psstt : waaa bestnyer...hehehhehehhehe
Read more ...

seni menggunakan garpu(amazing fork)7 foto

sekali lagi aku paparkan kekreatifan manusia ni..kali ni guna garpu jer..hehee..tp pastikan garpu umah anda banyak yer sebelum buat ni..nanti x pasal2 perang mak korang,,hahaha,,jum tgk seni guna garpu ni..amazingggggggggggggggggggg
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya
Read more ...

seluar jose mourinho terkoyak

betul ker ni...???
psstt : haahahha..live ni....
Read more ...

jum tgk citer AKU KAYA di tv3 jap lg

sajer jer aku buat entry ni..hehehe..coz sebenarnyer aku da lame x tgk citer ni..tiba2 ade plak dlm tv3..ni yg rasa nak tgk balik..sebenarnya da lama aku cari lam tenet citer ni..nk download..tp x der..lau ade pon link da mati..waaaaaaa...naseb baik tv3 tayang jap lg pkul 3..jumh ramai tgk..lucu derrrrr citer ni..
tekan READMORE utk baca sinopsis citer ni
Read more ...

proses mengeluarkan 13 besi yg tertusuk di paha(ngeri)7 foto

malang menimpa lelaki ini apabila besi sebuah mesin di tempat pekerjaanya hancur dan telah menusuk paha beliau.lelaki ini bernama Wang Chang'an dan berasal dari china.sungguh ngeri aku lihat. ttp tahniah kpd para doktor yg berjaya mengeluarkan besi tersebut.jum lihat proses semasa besi itu dikeluarkan..
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya
Read more ...

Saturday, February 19, 2011

ade ker budak yg biadap macam ni..???

hahahaha...ade ker camni..???
psstt : huhu,..macam2..
Read more ...

bayi bersisik

kali ni paparan agak ngeri skit..heheh..pada2 ibu yg mengandung jgn tgk taau....nanti...haaaa....berbalik pada paparan kali ini..aku nk kongsi ngam korang ttg bayi yg bersisik..difahamkan ibunya semasa mengandum anak ini telah menyiksa seekor biawak..itu la jadi kuar anak macam ni..tp gossip jer..hanya tuhan saja yg tau
tekan READMORE utk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

gusti paling ngeri dan ganas(7 foto)

korang sumer mesti pernah tgk wwf kan..??alaaa wrestling tuuuuuu..yg the rock, stone cold, kane dan macam2  lg penggusti yg popular..tp bagi aku gusti yg macam tu x ganas...lembik jer..kerana aku da tgk satu lg gusti yg paling ganas di jepunn..nak tau ape yg ganasnyer gusti ini..haa...tekan jer readmore..
tekan READMORE utk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

Friday, February 18, 2011

anak kerbau berkepala dua(amazing animal)9 foto

kali ni aku nk kongsi ngam korang semua ttg seekor anak kerbau ini yg dilahirkan berkepala dua...waaaaaaaaaaa memang menakjubkan betul anak kerbau ini...aku x pernah lg tgk yg real..heheh..korang plak camner..????
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya
Read more ...

koleksi gambar yg tidak menjadi(konfom funny)11 foto

kesian pada mereka yg telah bergambar ni..gambar mereka tidak menjadi kerana orang di belakang mereka buat hal..x pon salah seorang drpd mereka buat hal..hahahahah..aku pon x tau nk cakap ape..tgk jer gambar terus gelak...jum la korang tgk koleksi gambar2 yg malang ini...
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya
Read more ...

manusia kura kura(amazing turtleman)4 foto

korang percaya x ade manusia kura2..?????x percaya..betul la..ade...lelaki ini bernama Maimaiti Hali dan berasal dari China..huhuhu..korang masih ingat pendekar penyu dalam cite dragon ball x..???itu penyu..huhuhu..tp yg ni kura2..huhuhu..jum kita lihat gambar lelaki ini..
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya
Read more ...

Thursday, February 17, 2011

koleksi pokok yg menakjubkan seluruh dunia 2(amazing trees)8 foto

sekali lagi aku paparkan keunikan pokok di seluruh dunia..kalau dulu korang mesti ingat dgn entry ini kan koleksi pokok yg menakjubkan..?? haaa kali kira sambunganyer la..hehehe macam movie la plak..jum la tgk pokok yg amazing ni..
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya
Read more ...

terima kasih kerana menfitnah KELANTAN

x perlulah aku cakap aku amik dari manew gambar kat bawah ni kerana da ade link kat gmbar tu..huhuhu..tq  kpd coretan amni kerana memberi maklumat tersebut..huhu macam detektif la pulak rasanyer..hahaha..
 psstt : x pernah ade papan iklan yg macam ni kat kelantan..aku tau la aku dok kat kelate...nak edit pon edit la kasi real..huhuhuhu..banyakkan tutorial edit yer..
Read more ...

buah durian didalam buah durian(pelik)4 foto

pelik betul kejadian ini...banyak2 buah durian yg aku makan belum sekali pon aku pernah jumpa buah durian seperti ini..korang pernah jumpa x...???? hhuhuhu..jum kita tgk gambar buah durian yg pelik ni..tekan readmore
tekan READMORE utklihat gmbar seterusnya
Read more ...

Wednesday, February 16, 2011

nenek susukan baby monyet

x nak cakap ape2..huhuhu...just tgk jer,,haahahhaa
psstt : huhuhu,,,mak monyet niiiiiiii
Read more ...

lembu bertanduk gergasi(amazing cow)11foto

kali ni mesti korang terkejut dgn gmbar kat bawah ni...betul ker ade lembu yg macam ni..aku x der sebarang info ttg gmbar ni kerana pengirim gmbar ni x tulis ape2 pon..waaaaaaaa...huhuhu..tp nice untuk kongsi sesama kita..jum tgk gambar lembu yg mempunyai tanduk gergasi
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya
Read more ...

kereta keldai yg kreatif(funny)

ari tu aku post kereta lembu yg kreatif hahaha..tp kali ni kereta keldai plak..ahahha..sungguh kreatif perekanya ini..jum tgk
psstt : bile la aku nk tgk live bende2 camni..hahahaa
Read more ...

Dua beradik maut diracun ibu

KAJANG: Dua beradik perempuan ditemui mati di rumah mereka di Seksyen 16, Bandar Baru Bangi, dekat sini, malam tadi, selepas dipercayai dipaksa minum racun oleh ibu kandung mereka yang mengalami sakit mental.
Timbalan Ketua Polis Daerah Kajang, Superintendan Azman Ayob, berkata ibu mereka, yang turut meminum racun itu, kini dilaporkan dalam keadaan kritikal dan dirawat di Hospital Serdang.

"Dua adik beradik malang itu, S Rashmeka, 4, dan adiknya, S Neeharika Laxami, setahun, serta ibu mereka berusia 30 tahun ditemui di dalam bilik rumah mereka kira-kira jam 8.30 malam oleh nenek dua beradik itu.
"Nenek mangsa yang curiga selepas mendapati pintu bilik tersebut berkunci dari dalam, terus menghubungi bapa mangsa yang sedang bekerja di sebuah kedai gunting rambut," katanya kepada pemberita di sini hari ini.

Azman berkata, apabila bapa kanak-kanak itu, yang berusia 33 tahun, memecah pintu bilik itu, dia mendapati kedua-dua anak dan isterinya terbaring bergelimpangan dalam keadaan tidak sedarkan diri.

"Beliau terus membawa mereka ke klinik berhampiran, dan doktor mengesahkan kedua-dua adik beradik tersebut meninggal dunia. "Hasil siasatan, kita mendapati ibu kedua kanak-kanak itu pernah menerima rawatan psikatri dan pernah cuba membunuh diri pada 2006," katanya, sambil menjelaskan polis menolak kejadian itu ada unsur jenayah dari pihak luar.

Sementara itu, seorang lelaki tempatan ditemui mati dipercayai membunuh diri di dalam sebuah bilik hotel New City di sini, awal pagi tadi.

Azman berkata, Chong Yew Heung, 35, ditemui mati oleh seorang pekerja hotel kira-kira jam 1.45 pagi selepas terbau asap dari dalam bilik itu dan setelah mengetuk tanpa jawapan, ia terus memecah pintu itu.
"Pekerja hotel itu mendapati lelaki yang berasal dari Johor itu berada dalam keadaan terbaring tidak sedarkan diri," katanya. Azman berkata, polis percaya Chong membunuh diri dengan membakar arang di dalam bilik hotel itu, serta menutup semua lubang di dalam bilik dengan pita pelekat yang menyebabkan ia lemas.

Beliau berkata, mayat lelaki kemudian dihantar ke Hospital Serdang untuk bedah siasat.-Bernama
Read more ...

Tuesday, February 15, 2011

Berkhalwat bawa anak kecil

SEPANG: Taktik seorang duda menggunakan anaknya berusia setahun lapan bulan bagi mengaburi pihak berkuasa ketika asyik memadu kasih dengan pasangan berusia 21 tahun tidak menjadi apabila dicekup pihak berkuasa di sebuah hotel murah di Dengkil, semalam.
tekan readmore utk baca seterusnya
Read more ...

funny football moment(12 foto)

biasanya kalau kita tgk bola mesti kita nak tgk jaringan gol kan..????? ataupon tgk bagaimana kecederaan pemain kan,,,??? tp korang pernah lihat x kelucuan sukan bola sepak ni..??haaaaaaaaaaaa di sini ade...so..x perlu la korang nk susah2 pegi tgk bola hanya kerana nk tgk keFUNNYan dunia bola sepak ni..hahaha.jum gelak2 dgn gambar ni
tekan READMORE utk lihat gmbar berikutnya
Read more ...

Monday, February 14, 2011

kereta lembu yg kreatif(funny)

hahahaha..aku rasa kat malaysia belum ade lg ni....
psstt : dua tingkat tu...hahahhaa..kesian la lembu tu....
Read more ...

kelab bola paling teruk kalah dengan jaringan 55-0

55-0. Bolasepak ke Bola Keranjang?? Memang nampak macam pelik tapi benar. Ada juga kelab bola sepak seteruk ini di eropah, ingat!! bukan semua kelab Eropah power macam Manchester United. 3 orang pemain kelab itu tidak sanggup bergambar selepas game sebab malu.
tekan readmore utk baca dan lihat gmbar seterusnya
Read more ...

rama-rama gergasi dan pelik dijumpai di sabah

KOTA KINABALU: Seorang wanita yang nyenyak tidur terjaga selepas mendengar bunyi pelik di ruang tamu rumahnya di Kampung Suasa Beaufort, di sini, sebelum dikejutkan dengan kehadiran ‘ular berkepala dua’ berlingkar di lantai, menyebabkan dia menjerit ketakutan dan hampir pengsan.
Bagaimanapun, ketakutan dialami wanita terbabit hanya seketika selepas haiwan dikatakan ‘ular berkepala dua’ adalah rama-rama bersaiz gergasi yang memiliki corak sayap seperti kepala ular.
tekan readmore utk baca seterusnya
Read more ...

valentine day HARAM disambut umat ISLAM

PERNAHKAH anda berjalan-jalan pada bulan Februari di pusat beli-belah, kedai-kedai buku, atau ke mana-mana sahaja dan cuba perhatikan di sekeliling anda, di dinding-dinding atau langit-langit terpampang gambar warna merah jambu, ada yang berbentuk dua buah hati jambu dan sebagainya yang pastinya akan mengundang pelbagai perasaan dalam hati.
tekan readmore utk baca dan lihat gmbar seterusnya
Read more ...

jimat kossssss....

macam ni la baru jimat kos...hahahaha
psstt : jum melancongggggggg..hahahahahha
Read more ...
There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews