Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, February 4, 2011

ahmad dhani cetus kontroversi lagiJAKARTA - Penyanyi kumpulan Dewa 19, Ahmad Dhani mencetuskan kontroversi semalam apabila dia membuat pengumuman mengejutkan buat semua peminat hiburan di Indonesia.
tekan readmore utk baca dan lihat gambar seterusnya

Ahmad Dhani yang diuar-uarkan sebagai bakal pengetua Akademi Fantasia Ke-9 (AF9) terbitan Astro itu mencetuskan seribu pertanyaan kerana dia menyatakan isterinya sedang hamil dalam program muzik, Dahsyat.

Menurut akhbar dalam talian KOMPAS.com, Ahmad Dhani, 38, membuat kenyataan itu semasa dia belum menyanyi dalam program tersebut di Studio 1, RCT1, Kebon jeruk, Jakarta Barat.
Akhbar itu membuat spekulasi bahawa isteri Ahmad Dhani itu ialah Mulan Jameela yang juga seorang penyanyi kini sedang hamil tanpa diketahui siapa bapanya yang sah.
"Ya, untuk isteri saya yang lagi hamil, semoga diberikan kelancaran hamilnya," ujar Ahmad Dhani yang juga seorang produser.

Email NewsletterSmiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

2 comments :

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews