Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Saturday, February 26, 2011

apabila sudah gila berinternet,begini la jadinya(25foto)



waa..aku bawu balik dr program yg dianjurkan oleh kolej aku...letih woo...tu yg x updated semalam..tp ari ni aku nk korang sumer tgk plak bagaiman terjadi bila dah terlalu gila nk berinternet atau on9..huhuhu..jum tgk koleksi gmbar2 yg melucukan ini..
tekan readmore utk lihat gmbar seterusnya



























psstt : hhahahaha,macam2 kan kalau da kemaruk nk on9..huhuhuhu

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

7 comments :

  1. gambar ke 5 tu kalau lappy ade jugak yang buat. tapi lau desktop..haishhh..
    macam2..ngeeee

    ReplyDelete
  2. Sumpah lawak gila pic2 suma tuu..
    aku dok gelak mengilai usha pic2 tu..




    MySuaraBlog: Di Sebalik Seorang Lelaki

    ReplyDelete
  3. hahahaha.
    lawak la.
    yg nk tido tu kelakar.
    siap terbalikkan monitor lagi.

    ReplyDelete
  4. ade brita kt oversea baby mati coz parents dorang sibok maen game..ish3

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews