Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Sunday, February 13, 2011

awas kepada semua perokok(4 foto)



kali ni aku nk post beberapa gambar seorang lelaki ni yg kuat merokok...akibatnyer dia kene la kanser mulut..huhuhu..sungguh ngeri...ni la sebabnya mak aku marah isap rokok...so..gmbar ini khas ditujukan kps perokok2 sekalian.
tekan READMORE utk lihat gmbar seterusnya



 psstt : kalau sygkan diri anda, brenti la merokok...

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

7 comments :

  1. waaahhh....naseb aq tak merokok...

    ReplyDelete
  2. adoiii ngerinya...kejaan tolongla harmakna rokok macam haramkan dadah plzzzzz

    ReplyDelete
  3. terbaik la...tp xramai pun yg takut kan n percaya...sedih bila tgk rokok bukan lg satu benda yg menakutkan...baik pada laki or pompuan....=.=

    ReplyDelete
  4. diorang kene tgk live baru diorang insaf..huhuu

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews