Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Saturday, February 19, 2011

bayi bersisik



kali ni paparan agak ngeri skit..heheh..pada2 ibu yg mengandung jgn tgk taau....nanti...haaaa....berbalik pada paparan kali ini..aku nk kongsi ngam korang ttg bayi yg bersisik..difahamkan ibunya semasa mengandum anak ini telah menyiksa seekor biawak..itu la jadi kuar anak macam ni..tp gossip jer..hanya tuhan saja yg tau
tekan READMORE utk lihat gmbar seterusnya

 psstt : betul ker ni..????

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

9 comments :

  1. kuasa tuhan..cabaran besat buat ibu dan ayah.. pahala mereka membesatkan anak ini berkali ganda harapnya..

    ReplyDelete
  2. pernah keluar tv dulu budak ni. kat indonesia tak silap.kesian dia. tapi uncle dia yg jaga n selamat kawan2 die nak main dgn die lagi.hu

    ReplyDelete
  3. dah la tgh nk mkn,then p bukak entry ni..seb bek xmkn lg..tgok errrrr cam nk muntahhhh :( ksian die...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews