Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Thursday, February 3, 2011

cabaran sebenar seorang guru,sanggupkah anda..???(14 foto)



nape tajuk entry aku ni cabaran sebenar seorang guru..????haaaaaaa..kerana hendak menjadi seorang guru yg berjaya bukan sahaja pandai dlm mengajar tp yg penting kenelah memahami kerenah2 anak murid yg nakal.huhu..dlm erti kata lain kene byk bersabar..huhu..kerana aku ade contoh jawapan exam yg telah dijawab oleh murid2 ini dan tugas guru adalah utk marking kan..so..agak2 korang..korang boleh tahan x kalau anak murid korang jwb macam ni..?????
tekan READMORE utk lihat gmbar seterusnya














 psstt : kpd bakal pendidik sekalian...camner kalau korang dpt anak murid macam ni..????up

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

8 comments :

  1. Sumpah lawak gila gambaq2 tu suma..
    aiseyh, x sangka cikgu ajaq murid2 benda yang bukan2.. hehe..
    just kidding.. ;)

    ReplyDelete
  2. hahaha..seni apa,lukis2 tuh :P sib baek x kale2..kekekke

    ReplyDelete
  3. yang lukis pict human body tu yg lawak... nampak sangat tension...

    ReplyDelete
  4. ape dah ko che pa

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews