Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Monday, February 7, 2011

cedera teruk akibat mencangkung di atas tandas duduk(4 foto)



kesian wanita ni..akibat drpd dia mencangkung di atas jamban duduk telah menyebabkan punggungnya terbelah..huhuhu..sungguh ngeri..drpd info yg aku dpt wanita ini mencangkung ketika hendak membuang air di dalam tandas ini yg mana jambanya ialah jamban duduk,disebabkan jamban itu tidak dapat menanggung berat wanita ini telah menyebabkan jamban pecah dan mengenai punggung wanita tersebut...sama2lah kita ambik pengajaran drpd gmbar dibawah..
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya



 psstt : bahaya woooooooo tandas duduk

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

22 comments :

  1. ish..bahaye nye..aku pun selalu cangkung gak..

    ReplyDelete
  2. MEME PAling amazing ahh sero entry ni stakat nih...~~huhu

    ReplyDelete
  3. erk...okeh...sangat ngeri...kena hati2 panjat jambat pasnih!

    ReplyDelete
  4. awat takut sangat ni, ya Allah !! =.=''

    ReplyDelete
  5. astaga.
    tgok pon rsa 'mcm' sakit.
    apatah lagi org yg menangungnye tu..
    ish3 ~

    ReplyDelete
  6. ya allah. aku terbayang camne aku kene camtu. gila seksa.

    ReplyDelete
  7. aduhhh3...sakitnya! T___T ngeri betol tg0k.. :(

    terjah! -> shopping maniac!!

    ReplyDelete
  8. ngeri gler.. ok lps ni x mo cangkung dh.. T__T

    ReplyDelete
  9. nauzubillah..
    amazing gila buat aku fobia dekat tandas duduk..
    :(

    ReplyDelete
  10. jamban duduk untuk duduk...jamban cangkuk untuk cangkuk...jgn la ikutkan sebaliknye memang la jadi mcm nie...

    ReplyDelete
  11. mula2 berak dale rok atao dale supik..

    ReplyDelete
  12. mengikut pengalaman saya,mmg byk pengguna tandas awam yg x mnggunakan tandas dgn btl.. disebabkan oleh geli untuk berkongsi tmpt dduk toilet trsbut,mereka sanggup ddk d atas nya..apa salahnya gunakan tisu sebagai lapik..mc byk lagi alternatif lain..skarang,tgk la padahnya..wanita2 skalian,berhati2 krn ia juga blh mnjadi faktor kehilangan dara..huhu..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews