Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Sunday, February 20, 2011

jum tgk citer AKU KAYA di tv3 jap lgsajer jer aku buat entry ni..hehehe..coz sebenarnyer aku da lame x tgk citer ni..tiba2 ade plak dlm tv3..ni yg rasa nak tgk balik..sebenarnya da lama aku cari lam tenet citer ni..nk download..tp x der..lau ade pon link da mati..waaaaaaa...naseb baik tv3 tayang jap lg pkul 3..jumh ramai tgk..lucu derrrrr citer ni..
tekan READMORE utk baca sinopsis citer niAku Kaya mengisahkan tiga adik-beradik yatim piatu; Yassan, Yassun dan Yassin. Sebagai abang yang lebih tua, Yassan dan Yassun berniaga ayam di pasar untuk menampung kehidupan mereka sekeluarga. Sementara Yassin yang bongsu bertindak sebagai orang yang mengendalikan hal ehwal rumahtangga.
 
Insiden-insiden yang melucukan terjadi apabila permohonan Yassin untuk menyertai rancangan kuiz "Aku Kaya" diterima. Banyak halangan dan dugaan yang terpaksa ditempuhi oleh mereka tiga beradik.
Mampukah Yassan, Yassun dan Yassin menghadapi semua rintangan yang ada? Berjayakah Yassin membawa pulang wang tunai bernilai RM1 juta yang ditawarkan kepada pemenang tunggal "Aku Kaya"?

psstt : konfom funnyyyyy la...aahahahaa

Email NewsletterSmiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

2 comments :

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews