Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Sunday, February 6, 2011

kebetulan atau sengaja...?????(15 foto)



kali ni aku nk korang sumer tgk gmbar yg amat melucukan huhuhu...gambar ni agak pelik kalau dilihat..yer la nak kate sengaja tangkap gambar ni pon boleh jgak tp nk kata x sengaja pon boleh jgk...hanya korang jer yg mampu menilainya..huhuhu..jum2 tgk gmbar kat bawah...amazingggggggggg
tekan readmore utk lihat gmbar seterusnya














 psstt : amacam..??kebetulan ker disengajakan...?????

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

5 comments :

  1. dua2 kebetulan dan sengaja hahaha =D

    ReplyDelete
  2. wow! amazing! ni betul2 kebetulan ke cameraman yg pandai amik gambar? ahaha..tp really2 amazing!

    ReplyDelete
  3. yg tu menjadi persoalan disini...huhuhu

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews