Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Monday, February 14, 2011

kelab bola paling teruk kalah dengan jaringan 55-055-0. Bolasepak ke Bola Keranjang?? Memang nampak macam pelik tapi benar. Ada juga kelab bola sepak seteruk ini di eropah, ingat!! bukan semua kelab Eropah power macam Manchester United. 3 orang pemain kelab itu tidak sanggup bergambar selepas game sebab malu.
tekan readmore utk baca dan lihat gmbar seterusnya

LONDON - Kelab bola sepak Britain yang selalu kalah dengan jaringan besar, Madron FC menunjukkan sedikit peningkatan apabila ia hanya kalah 22-0 pada Sabtu lalu selepas mencipta sejarah tewas 55-0 pada minggu lalu, lapor sebuah akhbar semalam.
 inilah kelab yg mengalahkan Madron FC 55-0


Walaupun terdapat peningkatan, cuma penjaga gol, Gavin Hall dan tujuh lagi pemain sahaja yang bersetuju untuk merakamkan gambar berpasukan manakala tiga lagi tidak mahu kerana terlalu malu.

Kelab itu kalah kesemua 11 perlawanan dengan memberikan 227 gol kepada pihak lawan namun ia bukannya pasukan tercorot dalam Liga Cornish Mining kerana terdapat beberapa kelab lain yang dipotong mata.


Email NewsletterSmiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

4 comments :

  1. hahahaahahahahahaha but ok la kan tetap der peningkatan gak but still nak gelak la gak walau tau gelakkan org tue xbaik :D

    ReplyDelete
  2. klu lawan ngan kelantan ...guane gamok??? hehehehe

    ReplyDelete

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews