Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Saturday, February 12, 2011

kemalangan paling lucu dalam sejarah(funny accident)9 foto



bile aku tgk jer gmbar ni...terus aku ketawa...hahahahhaa...puncanya hanyalah sebuah kereta yg terjatuh kedalam sungai...bile penyelamat datang untuk menyelamatkan kereta itu..penyelamat pon x selamat..hahahaha..korang paham x ape aku cakap ni..???x paham tenguk dgn teliti gmbar kat bawah mengikut urutan..konfom korang ketawa punyalah...
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya








 psstt : hahahhahaha..bayangkan kereta tu yg kene tanggung kos penyelamatnya..hahahhaha

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

11 comments :

  1. adoi mcm ni pon ada jugak....hehe

    ReplyDelete
  2. hahahahaha
    buleh lak jadi gitu..

    klaka betul

    ReplyDelete
  3. hahaha.. nk slamat trs x slamat..

    ReplyDelete
  4. aloyaaa... x taw nak kata ape.. ape punya malang dah.. huhuu

    Entry Terbaru: Entry khas untuk blogers.. B.E yg ke-2

    ReplyDelete
  5. gambar last tu tipu. edit je tuh. bnyak bnda yg kantoi hoho...

    ReplyDelete
  6. hahaha.. dah jatoh ditimpe tangge...
    tpi klu cm kt atas tu.. bukn dah jtoh dtimpe tgge.. itu name nye..

    "dah jatoh ditimpe liff... hahahah"

    ReplyDelete
  7. hahahahhaaa..jatuh bergandaaaaaa

    ReplyDelete
  8. Gambar no 5 and last sama. hahaa edit nihh.

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews