Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Wednesday, February 2, 2011

the ketul-ketulman(7 foto)



korang mesti belum pernah dgr kan nama hero terbaru ni iaitu th ketul-ketul man...huhuhu..kat amazing gila jer ade tau..huhuhu..hero ni mmg x der sape boleh lawan punyer la..bile org jumpa jer dia konfom penjahat tu mengalah...bagaimanakah rupa the ketul-ketulman ni..??? tekan readmore..
tekan READMORE utk lihat gmbar seterusnya





psstt : kpd kaum2 pompuan sekalian...mahukah suami superhero seperti ini..???hehee

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

14 comments :

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews