Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, February 11, 2011

koleksi pokok yg menakjubkan seluruh dunia(amazing trees)16foto



rasanyer korang da tgk kan pokok yg makan ape ajer bende sebelahnya apabila kawasan pokok si ganggu   ....???? tp kali ni bukan pokok makan bende da...huhuhu..tp koleksi pokok2 yg menakjubkan di seluruh dunia..aku rasa korang belum pernah tgk real lg kan pokok2 camni..dlm gmbar pernah la kot..huhuhu..aku pon sama..kat malaysia ade ker pokok camni..???..apa2pon jum sama2 tgk koleksi pokok2 yg amazing ni..
tekan READMORE utk lihat gmbar seterusnya















 psstt : maha kuasa ALLAH

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

2 comments :

  1. Subhanallah..unik !
    tak menahan tu tgk toilet dlm pokok !
    cm takut jeh nk msuk..hahhaha

    ReplyDelete
  2. HAHAA...ade library dlm tu.....heheee

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews