Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, February 4, 2011

mona lisa in coffee..sungguh kreatif



inilah yg dikatakan betul2 kreatif...nape aku ckp camtu..korang mesti pernah dgr nama mona lisa kan...???ala lukisan yg mahal dan antara paling tua didunia.tp kali ni sekumpulan mat saleh ni diorang wat mona lisa gak tp menggunakan air kopi...betul la..diorang susun cawan air kopi ni  sehinggalah terbentuknya lukisan monalisa ini...waaaaaa sungguh kreatif..jum korang tgk..
tekan READMORE utk lihat gmbar seterusnya




 psstt : hehehe..ganaz betul kan...???

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

6 comments :

  1. Sufi Tshirt PrintingFebruary 4, 2011 at 2:44 PM

    wow! mcm mane dorg buat? memang salute dah kat dorg..kesabaran yg tinggi! huhu

    ReplyDelete
  2. hehehe..buatnyerhujan time2 ni..hahaha

    ReplyDelete
  3. waw.. mmg kreatif... dtg follo balekk..=)

    ReplyDelete
  4. eeeuuwwww... mona lisa bau kopi..haha

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews