Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Wednesday, February 2, 2011

Pelajar kita di Mesir buat blog khasKUALA LUMPUR: Sekumpulan penuntut Malaysia di Mesir mengambil inisiatif mewujudkan sebuah blog khas, http://krisismesirnasibrakyatkita.blogspot.com bagi membantu memusatkan sumber maklumat dan pergerakan semasa pelajar di Mesir, khususnya ketika keadaan politik negara itu semakin meruncing.


Malah, kumpulan pelajar terbabit juga menubuhkan jawatankuasa bertindak sementara dinamakan Skuad Perhubungan Sementara Malaysia Mesir yang akan mengemas kini perkembangan dan pergerakan keluar pelajar Malaysia dari Mesir.

Sehingga jam 8 malam semalam, blog itu mengumpul 1,360 pengikut yang kebanyakannya mengambil inisiatif sendiri keluar dari Mesir bagi mengelak kejadian lebih buruk dan jumlahnya semakin bertambah setiap jam. 

Email NewsletterSmiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

2 comments :

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews