Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Wednesday, February 9, 2011

proses menyedut lemak yg berlebihan(ngeri)



perhatian kepada mereka yg mempunyai lemak banyak a.k.a gemuk berlebihan..korang kene la berhati2..jaga pemakanan, banyakkan bersukan atau beriadah..korang tau napa aku cakap camtu..ini kerana bila da banyak sgt lemak kat badan boleh mengundang pelbagai penyakit...jangan jadi macam gmbar kat bawah ni..da lemak berlebihan baru nk buang...huhuhu..jum tgk gambar doktor buang lemak ni..agak ngeri kot..
tekan READMORE utk lihat gmbar seterusnya




 psstt : agak2 berape kilo ek berat lemak tu...??????

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

10 comments :

  1. Rasanya ni bukan lemak je, ni ada ketumbuhan ni..

    ReplyDelete
  2. uiiiiyaii lemak ke tuh menakutkan

    ReplyDelete
  3. skrol bawah sambil pejam mate dan terus komen.,
    sekian terima kasih :)
    * kes x berani nak tgk bhahaha

    ReplyDelete
  4. mesti ade yang lebih giler dari nih kan...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews