Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Thursday, February 17, 2011

terima kasih kerana menfitnah KELANTAN



x perlulah aku cakap aku amik dari manew gambar kat bawah ni kerana da ade link kat gmbar tu..huhuhu..tq  kpd coretan amni kerana memberi maklumat tersebut..huhu macam detektif la pulak rasanyer..hahaha..
 psstt : x pernah ade papan iklan yg macam ni kat kelantan..aku tau la aku dok kat kelate...nak edit pon edit la kasi real..huhuhuhu..banyakkan tutorial edit yer..

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

29 comments :

  1. Sengal betol sape yg buad neyh ==" Bunuh karang baru tahu.

    ReplyDelete
  2. haha.. nmpk sangat tipu la gamba ni..
    nth pe2

    ReplyDelete
  3. tak kan la ade iklan camnih kat kelantan...

    ReplyDelete
  4. uishh,,,agak laa,,,
    kg aku kat kltan,,, xpnh nmpak gk iklam gni,,
    tergmak tol fitnah klantan,,,

    ReplyDelete
  5. ambo dok kelate, sikit habuk pom dok napok signboard lagu nie. haddoi...

    ReplyDelete
  6. hahaha..mn dtg iklan gini kt sana..semua iklan bertutup kot, yg x tutup ada, tapi baby2 je, siapa punye keje la ni..hikhik..

    ReplyDelete
  7. ini kes menghina .
    saba je la .
    neway , im kelantanese too . proud to be kelantanese.

    ReplyDelete
  8. yeeee sayo banggo jadi rakyat kelate

    ReplyDelete
  9. sap0 la bt nim.. suk02 ati jah.. xd0p p0m kt klate gini..

    ReplyDelete
  10. kawe xpenoh tgk pung gamba ni.. haaa.. nawok do'oh ni

    ReplyDelete
  11. kelantan de best.~~

    ReplyDelete
  12. booooooooooooooooooooo!!!

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. ish..jaat btol laa org yg fitnah ni...!!!kalau dpt jupe!!huh!sbar je laaa

    ReplyDelete
  15. mcm detektif??
    huhuhu..xde laa..
    sje nk share..xDD

    ReplyDelete
  16. hehehe..x la..sy ckp sy ni yg macam detektif..hehhee...

    ReplyDelete
  17. tengok seimbas lalupun tahu..gambar tu tak betul...

    ReplyDelete
  18. ahhhahaha...

    yke..

    aduii...

    (=_=)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews