Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Saturday, March 12, 2011

1 pasangan 17 anak(big family)



waaa..sungguh murah rezeki pasangan ini kerana dikurniakan seramai 17 orang anaknyer....huhuhu...ramai tuuuuuuu.....rumah mereka pon besar..yer la..nak muat anak ramai2 ni..hahahahhaa...jum tgk gmbar pasangan ini dan rumah mereka
tekan READMORE utk lihat gmbar seterusnya
 psstt : waaa..seronoknyer mereka....semoga berbahagiaaaaaaaaa

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

7 comments :

  1. bilik anak pompuan dy macam best jeaa :)

    ReplyDelete
  2. yupp..yg lelaki macam asrama plak..hahahhaa

    ReplyDelete
  3. 17!! banyak tu..kalah adik beradik mak saya yg 12 org je tu..huhu

    ReplyDelete
  4. gile ar.
    mmg happy family nie.
    family besar budget pun besar.
    kewangan kene kukuh la.
    hahaha.

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews