Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Tuesday, March 8, 2011

askar dipancung kepala..ngeri..(17foto)



waaaa lame x berngeri2kan...hehehe..cam rindu plak...hahhaha..x der la..sebenarnye aku ade byk entry ngeri yg belum dipost..cuma aku kene selang seli la antara ngeri dan kelakar biar jadi menarik..huhhhu..ok2..entry kali ni ttg dua mayat askar ini yg dijumpai tanpa kepala..slps dicari..maka jumpalah kepala diorang kat sungai..jum tgk..
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya
 psstt : ni mesti dipancung oleh musuh...huhuhu

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

12 comments :

  1. kat thailand right??? huh..seram gile....sakit tengkuk...

    ReplyDelete
  2. thailand kot? dah lame dah dpt email gini...

    gmbr orang yg terputus badan & kepala kena letrik masa nak curik kabel tnb tu lg seram seh

    ReplyDelete
  3. bukan malaysia nih huhu takut tp kne biasa akn ^_^

    ReplyDelete
  4. ntah la..tp rasenyer bukan malaysia...huhuhu

    ReplyDelete
  5. suka yang EXTREM kunjungi http://extrem70.blogspot.com (20 postingan baru tiap hari,no SARA,no HOAK & BEDA DENGAN YANG LAIN)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews