Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, March 11, 2011

gambar majlis tadarus Al Quran di Iran(12foto)



sungguh indah jika bertadarus beramai2 macam ni...gambar ini diambil sekitar majlis tadarus AlQuran yg diadakan di negara Islam iaitu Iran...bile plak negara kite nk wat camni......???????????
tekan READMORE utk lihat gmbar seterusnya
psstt : keindahan Islammmmmm.....
 

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

6 comments :

  1. wahhhhhhh...sgt best lah cmni...mmg amazing!!
    =)

    ReplyDelete
  2. wahhh..
    teringin nak join ramai2 macam ni.
    bile la negare kite nk buat cenggini

    ReplyDelete
  3. bila la agaknya Malaysia nak jadi camnie kan? :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews