Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Sunday, March 20, 2011

koleksi gambar kek ker najis ni..????(11foto)



waa..kalini kite semua akan tgk beberapa gambar yg aku konfius..kek ke najis ni...???????huhuhu...jwpanyer adalah kek...tp ape la diorang ni wat design najis...eeeiiiiwwwwww....nak makan pon x selera der...tgk jer pon da nk muntah..huhuhu...jum tgk..agak2 korang selera x nk makan..???
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya










 psstt : bagi free pon aku x nak..huhuhu

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

20 comments :

  1. PHOUO NO 3 TU SEBIJIK MACAM TAIK!

    ReplyDelete
  2. astaga pelik tul -http://zaimzero.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. base gila ade org mkn taik..haha
    mcm tak de bnda lain nk design..yucks!

    ReplyDelete
  4. bila dah terlalu kreatif, taik pun boleh diaplikasikan jadi makanan ek? hehe goli den

    ReplyDelete
  5. huhuhu..biasa la..dunia skrng mmg amazing gila

    ReplyDelete
  6. pergh . geli siott !
    sejibik cam TAIKK !

    ReplyDelete
  7. kalau bau dia mcm taik, boleh telan kot. tp kena pejam mata. hahah :)

    ReplyDelete
  8. correction : *kalau bau dia tak mcm bau taik

    ReplyDelete
  9. weeekk nak muntah..eeee..x de bnd len dh ke nak design

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews