Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Saturday, March 26, 2011

koleksi gambar "pak guard" tidur ketika kerja(11 foto)



hahahahahahahha...inilah namenyer curi tulang..huhuhu.biasa la kerja pak guard ni kene jaga malam..so..waktu siang tidur la kejap..tp para2 cameraman ni amik peluang la time2 gni..snap terus gmbar pak guard..cian pak guard..jum korang tgk gambar pak guard ponteng ni..
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya









 psstt : haha yg last skali tu kelakar..ahahaa

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

7 comments :

  1. yang last tu mmg pandai cover line kan bro...:))

    ReplyDelete
  2. haha. pak guard pon manusia. haha. penat lah tuh. tp setuju. yg last tuh syok !

    ReplyDelete
  3. hahhaa yg last tu mesti da biasa tidur time keje..aahahaaa

    ReplyDelete
  4. memang untung keje jd pkguard ni..g keje utk tido jekk..hehe

    entri terbaru:
    Kisah Cinta Pertama Aku

    Cubaan Bunuh Diri Di KB MALL

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews