Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Wednesday, March 30, 2011

lelaki yg tidak mempunyai tempurung kepala(4foto)



waa..sungguh bernasib baik lelaki ini...dapat hidup walaupon tanpa tempurung kepalanya..huhuhu..betull..tp aku x der sebarang info ttg gmbar ini kerana si penghantar hanya bagi gambar jer..huhuhuhu..so..korang tafsir la mengikut pemikiran korang..jum tgk.
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya



 psstt : huhuhuhu...

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

5 comments :

  1. saye pernah tgk live kt ppum, ade sorg patient cina brkepala cmtu. punce nye kanser tulang, specifically rahang, sbb dia ignore so sel kanser merebak and effected his skull. actually mmg kena buang half of the skull, tpi surgeon risau dah merebak kat sel-sel otak dia, so nak tak nak kena buang jugk half part yg effected together with sebahagian drpd otk dia. but his fine now, tapi dalam perhatian doc la takut ade sel kanser yg still aktif lagi. :)

    ReplyDelete
  2. subhanallah...agk2 lembik x kepala dia tu klau tekan.....huhu..

    ReplyDelete
  3. tq info...sy ari2 tgk tau..adik sy separuh koma skrng akibat eksiden..so doc buang tempurung kepala dia sehingga la dia sedar balik.huhuh

    ReplyDelete
  4. jadi., .. a.. otak die x de =,="

    ReplyDelete
  5. otak ade cuma tempurung kepala yg tiada

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews