Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, March 11, 2011

manusia anjinggggg(10foto)



lelaki yg budus dari brazil ini telah cuba utk melawan fitrah alam dgn membuat pembedahan utuk menyambung mukanya dgn beberapa bahagian muka anjing...sungguh tidak bersyukur lelaki ini yg dilahirkan sempurna mukanya...jum tgk gmbar lelaki gila ini...kredit to isuhangat.net
tekan READMORE utk lihat gmbar seterunya
 psstt : budusssssssssssssss kan...????????????

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

16 comments :

  1. aduiii,,, mcm2 manusia zaman skrang,,,

    ReplyDelete
  2. beliau sangat bodoh.., mgkin dah tak sanggup jadi manusia tapi takut bunuh diri lalu berhasrat menjadi anjing agaknyer

    ReplyDelete
  3. tak betul agaknya..Allah dah cipta muka lawa-lawa nak jadi muka anjing pula..haish!apa nak jadi ni..

    ReplyDelete
  4. x bersyukur nye la die ni.. org lg nk muka yg sempurna die plak sgup berabes nk tuka muka jd anjeng.. hurm~ nnt nk mkn pun ssh T_T geli kot nk masukkan mknan dlm mulot anjeng yg berthn2 x cuci tu.. yeyek! X(

    ReplyDelete
  5. menangis tgk gmbr nii http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/20.gif

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews