Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Wednesday, March 30, 2011

papan kenyataan pembinaan projek pelik



korang tau x nape papan kenyataan pembinaan ini pelik...korang baca betul2 dan lihat tarikhnya..huhuhu...agak2 la nk cepat siap pon...huhuhu
psstt : mentang2la nk pilihanraya..byk la projek masuk kan kan kan..????

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

8 comments :

  1. haha.. tarikh mula n tarikh siap.. cm siottt je... gelojoh nak dapat name la tu :)

    ReplyDelete
  2. hahahahahaha! tak perasan ke ape tarikh diorg mcm tu. adeh. apa punya tuurrr

    ReplyDelete
  3. ado ko projek bengong gini pa???berat mena..

    ReplyDelete
  4. alien pun tak buat projek macamtu..ha..ha..da tau salah letak jgak sign board tu..nampak sangat tak jujur..

    ReplyDelete
  5. tarikh siap sebelom tarikh mula?

    ReplyDelete

Share It

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews