Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Tuesday, March 8, 2011

peragut meragut didalam lif(video)



berhati2lah wahai kaum wanita semua..peragut sekarang bukan sahaja menaiki motosikal tp semakin berani sekarang...hinggakan didalam lif pon diaorang ragut..mmg gila la...jum tgk video ini
video
psstt : mmg celaka peragut ni.x berperikemanusian lgsung..

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

6 comments :

  1. adohai.. kesian n simpatikt akk tu.. ape nk jd ar ngan bdk2 skrg.. xbertamadun tol.. :(

    ReplyDelete
  2. Video nih kak dah tgk da..kat fb rsanya..huhu rsa takot bila tgk..even dalm rumah pon msh lg rsa blum slmat kalo org sperti itu masih bebas kat lua.

    ReplyDelete
  3. betul2..hati2 ek kak....bahaya tauuuuu

    ReplyDelete
  4. kalo aq dpt laki 2.!
    daa lama aq sule doe.!
    hee.!
    -ezz-

    ReplyDelete
  5. klu aku plk yg dpt peragut tu... aku kapak sume jari tangan dia.. biar dia susah nk cebok... hehe..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews