Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Thursday, March 10, 2011

pisau tercucuk di muka..ngeri(3 foto)



da tgk gunting tercucuk kat muka kan...kali ni pisau plak..huhuh..aku x tau la bgaimana nasib lelaki ini kerana tgk kat x-ray dia tu dalam giler pisau tu tercucuk..huhuhu..ngeri siot...apa2 pon jum kita lihat dan tgk...hehe
tekan READMORE utk lihat gmbar seterusnya
 psstt : berhati2 la yer...lau x macam ni laa....

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

13 comments :

  1. gilax!!sampai ke anak tekak...

    ReplyDelete
  2. euw..ngeri la! x__x

    http://4.bp.blogspot.com/-a0xv1li2CgI/TWOJita_sJI/AAAAAAAAClA/AxjnnbtwMTo/s400/funny-fat-gigantic01.jpg

    ReplyDelete
  3. alahh . taknak lahh guna pisau gakk =.=

    ReplyDelete
  4. x pasti mati x...tp rasanyer x mati..lau mati doc dah tak x-ray mayat...huhuhu

    ReplyDelete
  5. kental giler laki ni, pjg nywa dia

    ReplyDelete
  6. OMG!!! yg g maen mende alah yang tajam tu wat ape... mmg cari nahas tollll..... aritu gunting.. ni pisau.. adessss...... :(

    ReplyDelete
  7. Macam jambia je..Orang Yaman kot.. mungkin pasal tunjuk perasaan kat yaman ni..
    Jambia adalah sejenis seperti keris kalau ditempat kite...cmenye budaya kite dh x diamalkan bawa keris kuar rumah..
    tp kt yaman budaya bawa jambia.(perhiasan kt perut)dibawa ke mana2..masih diamalkan sehingga ke hari ini..

    ReplyDelete
  8. oowwww...nice info..aku baru tau...huhuhu

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews